Onze kracht

Welcome in the world of Falcons

onze helden

Welcome in the world of Falcons

Onze windmolens

Welcome in the world of Falcons

Onze trots

Welcome in the world of Falcons

Onze toekomst

Welcome in the world of Falcons

onze visie

Welcome in the world of Falcons

Honkbal en softbal zijn teamsporten waarbij individualiteit een grote rol speelt.
In principe is het geen contactsport. Het is een combinatie van spelinzicht, slaan, gooien, vangen, rennen, samenspelen, maar ook zelfstandig je taak uitvoeren. Op zich zijn de regels niet moeilijk, al kost het menigeen wel een flinke tijd ze te leren.Honkbal wordt op een honkbalveld gespeeld in de periode april – september. Het is een echte zomersport. In de grote vakantie wordt er gedurende 5 weken niet gespeeld. In de wintermaanden trainen we in de zaal op techniek, gooien, vangen, slaan, snelheid en conditie.

Onze vereniging bestaat sinds nov. 1971. We zijn begonnen als Honkbalvereniging PINAS maar begin jaren 80 vonden we dat er een iets pakkender naam moest komen. Vandaar dus Falcons, waar de relatie gelegd werd met vele valken die in Flevoland rondvliegen.

Falcons is aangesloten bij het KNBSB, wat staat voor Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond. Op deze site kunt u verder informatie vinden over de vereniging, de leden, teams en activiteiten en natuurlijk de sportieve prestaties.
Als u een paar keer mee wil trainen of meer informatie wil neem dan even contact op met een van de commissies of het bestuur.

Maar komt u vooral ook eens echt langs op ons veld aan de Beginweg in Lelystad.
Honk en softbalvereniging Falcons heet u van harte welkom!

 

Sponsoren