Onze kracht

Welcome in the world of Falcons

onze helden

Welcome in the world of Falcons

Onze windmolens

Welcome in the world of Falcons

Onze trots

Welcome in the world of Falcons

Onze toekomst

Welcome in the world of Falcons

onze visie

Welcome in the world of Falcons

Informatie

Informatiepakket.

Hierin is het complete informatie aanbod met onder andere: Uitleg over de sport, contributie opbouw, contact gegevens. de belangrijkste statuten en het inschrijfformulier.


 

Inschrijfformulier.

Scroll naar beneden voor het inschrijfformulier.


 

Machtigingsformulier.

Bent u al lid en heeft u nog geen automatische incasso, dan kunt u dit formulier uitprinten, invullen en inleveren bij onze vereniging.


 

Contributie.

Hier treft u de opbouw van de contributie. Deze bestaat uit twee delen en is onder verdeelt in verschillende categorieën.


 

Donateur.

Wilt u zelf niet sporten, maar onze vereniging een bijdrage doen al al het moois te kunnen ondersteunen, dan treft u hier de de mogelijkheden en werkwijze.


 

Vragen.

Heeft u na dit alles nog vragen vuldan het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


 

 

Inschrijfformulier BSV Falcons

Indien je het formulier verzonden hebt en zelf een kopie hebt ontvangen, dan is de inschrijving ook bij ons goed aangekomen

Werk je met Windows Edge (browser van Windows 10), download dan Google Chrome en gebruik die.

Lukt het niet om het formulier te versturen? Mail dan de gegevens naar leden@falcons.nl

 

Ondergetekende machtigt hierbij BSV Falcons te Lelystad om elke maand het contributie en 1x per jaar de bondscontributie af te schrijven. De machtiging eindigt aan het eind van het kalenderjaar waarin hij/zij het lidmaatschap opzegt.

Om de contributie laag te houden is elk lid (bij minderjarige een ouder/verzorgende of voogd) verplicht om vrijwilligerswerk binnen de sportvereniging uit te voeren. Dit houdt in dat er minimaal 1x  een kantinedienst wordt gedraaid met een ervaren persoon. Hiernaast kan er ook voor ander vrijwilligerswerk een beroep op u worden gedaan.

Mocht u weigeren om deel te nemen aan het vrijwilligerswerk binnen de vereniging dan wordt uw contributie automatisch verhoogt met Euro 60,- per jaar.

 

Met de ondertekening van dit formulier geeft u te kennen alles naar waarheid te hebben ingevuld en gaat u akkoord met de automatische incasso van het contributiegeld/bondscontributie. Ook stemt u hierbij in met het vrijwilligers werk of de extra contributie. Verder geeft u hiermee aan de huisregels van Falcons te hebben gelezen en zich hieraan te houden gedurende de tijd dat u deelneemt aan activiteiten van BSV Falcons. Deze huisregels kunt u vinden op: www.falcons.nl

Sponsoren