Onze kracht

Welcome in the world of Falcons

onze helden

Welcome in the world of Falcons

Onze windmolens

Welcome in the world of Falcons

Onze trots

Welcome in the world of Falcons

Onze toekomst

Welcome in the world of Falcons

onze visie

Welcome in the world of Falcons

Club sponsoring Falcons

Wie zijn de Falcons?

De Falcons is de honk- en softbal vereniging van Lelystad, ons sportcomplex is gevestigd aan de Beginweg te Lelystad. De vereniging bestaat sinds november 1971.

Als vereniging zijn wij aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softbal Bond en nemen met 3 jeugd honkbalteams, 2 heren honkbalteams, 1 softbal herenteam en 1 softbal damesteam deel aan de competitie.

Gedurende de competitie bezoeken vele mensen ons sportcomplex, uiteraard onze eigen spelers en hun familie/aanhang maar ook de bezoekende clubs met hun familie/aanhang.  Zo komen er dus vele mensen op ons sportcomplex spelen of kijken naar de wedstrijden. Daarnaast vinden er gedurende het jaar diverse activiteiten plaats zoals een bedrijventoernooi en diverse schooltoernooien.

Voor onze vereniging is sponsoring een belangrijke bron van inkomsten. Zonder sponsoring zou de contributie nauwelijks betaalbaar zijn. Met alle nadelige gevolgen van dien, er zou  minder gesport worden en er ontstaan dus minder ontspanningsmogelijkheden in deze regio. Ontspannen mensen zijn beter gemotiveerd en ze kunnen de dagelijkse druk beter verwerken.

Actuele club informatie, trainingsdagen en de wedstrijden kunt u vinden op: 

www.falcons.nl

Mocht u zelf interesse hebben om eens een wedstrijd bij te wonen of zelf een balletje mee te gooien of slaan, u bent van harte welkom op ons sportcomplex aan de Beginweg. Ook kunt u deelnemen aan het jaarlijkse bedrijventoernooi.


Wat zijn onze plannen?

Allereerst is het onze bedoeling om de vereniging te laten groeien qua ledenaantal, aantal bezoekers op ons complex, onze naamsbekendheid en op het sportieve vlak. U kunt hieraan uw bijdrage leveren door ons als vereniging te sponsoren of om een team te sponsoren.

 • Verhogen ledenaantal door promotie van de Honk- en Softbalsport in Lelystad om zo meer kinderen en ouders aan het sporten te krijgen.
 • De teams naar een hoger speelniveau te helpen.
 • De jeugdopleiding te verbeteren.
 • Organiseren van toernooien op eigen veld.
 • Aanschaf van middelen om de accommodatie en velden te kunnen onderhouden/verbeteren.
 • Gast trainingsdagen voor de jeugdleden organiseren.
 • Clubactiviteiten opzetten voor de leden, activiteiten ondernemen met de jeugdleden.

Om dit allemaal te realiseren hebben wij buiten vrijwilligers ook sponsoren nodig die ons helpen om dit mogelijk te maken.


Sponsor mogelijkheden:

Onze club biedt een aantal mogelijkheden tot sponsoring welke we hieronder zullen toelichten, uiteraard zijn variaties of andere ideeën altijd bespreekbaar.

 • Donateur (ook eenmalig)
 • Club van 50
 • Banner op de site
 • Reclamebord sponsor
 • Teamsponsor jeugd/senioren teams
 • Toernooi sponsor/evenementen sponsor
 • Anders

Alle sponsoren krijgen een vermelding op onze website met een eventuele directe link naar de website van de sponsor.

Wilt u sponsor worden van onze vereniging? Meldt u dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Donateur

Buiten de mogelijkheden welke wij hierna aangeven is het natuurlijk ook mogelijk om Falcos met een ander bedrag jaarlijks te steunen of door middel van een eenmalige donatie. Dit is mogelijk door het bedrag over te maken op rekening nr. 3168316 o.v.v. donatie. Bedrijven de eenmalig of jaarlijks een bedrag willen sponsoren kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan kunnen we er voor zorgen dat er een faktuur gestuurd wordt met het juiste bedrag zodat de bedrijven deze kunnen opvoeren in hun boekhouding waardoor de belastingdienst weer een deel meebetaald.

Club van 50

De club van 50 zijn de donateurs van onze vereniging die elk jaar € 50,- (of meer) doneren aan de club. Hierbij kan gedacht worden aan ouders, opa’s/oma’s, oud leden e.d. maar ook voor bedrijven is dit mogelijk. De donaties door de club van 50 zullen gebruikt worden voor het algemeen club belang met een voorkeur naar de jeugd van onze vereniging.

De donateurs van de club van 50 zullen worden vermeld op het bord van de club van 50 in de kantine. Ook zullen de leden van de club van 50 onze nieuwsbrief per email ontvangen zodat ze op de hoogte blijven van de verrichtingen en de komende wedstrijden van de club.

Banner op de site

Heeft u ook gezien hoe mooi onze website is en weet u hoe vaak onze website per jaar bekeken wordt ? We staan niet voor niets bovenaan in Google als u zoekt op Falcons.

Hier kan ook u banner getoond worden voor slechts € 50,-  staat deze er een heel seizoen op.

Reclamebord sponsor

Wilt u van uw bedrijf een mooi bord langs het veld, dat is geen probleem. Wij hebben bij Falcons ruimte voor borden op het honkbalveld en op het softbalveld. De sponsorovereenkomsten van de reclameborden hebben een minimale looptijd van 1 jaar.

 

Teamsponsor

Voor wat betreft het sponsoren van een team kunnen we in overleg bekijken wat uw wensen zijn en wat daarvoor de kosten zullen zijn. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Toernooi/evenementen sponsor

Tarieven voor de sponsoring van toernooi/evenementen zijn afhankelijk van de grote van de organisatie benodigd voor het toernooi/evenement. Deze tarieven zullen in overleg worden samengesteld.

De Toernooi sponsor zal in alle communicatie vermeld worden, tevens zullen we hierbij proberen vermeldingen te krijgen in de lokale media.

Anders

Voor andere voorstellen qua sponsoring staan wij natuurlijk altijd open. Heeft u een ander idee of mogelijkheid hoe u onze club wilt sponsoren neem dan contact met ons.

Sponsoren