Het wedstrijdseizoen zit er op.

Door de nieuwe Covid-19 maatregelen zijn alle competities afgelopen. Het is vooral door Covid-19 een vreemd jaar geweest. Iedereen heeft waar mogelijk hard gewerkt om er het beste van te maken. De wedstrijden van aankomend weekend zijn komen te vervallen en het is tijd om de stand op te maken. Alle uitslagen zijn officieus omdat niet elk team evenveel wedstrijden heeft gespeeld.

Heren 1

Heren 1 heeft het geweldig gedaan en staat zelfs eerste in de poule.

Heren 2

Heren 2 heeft het vergeleken met vorig jaar flink super goed gedaan. Waar ze in 2019 nog laatste waren staan ze nu als op de 6de plaats (uit 10).

Heren 3

De Junioren van vorig jaar hebben nu voor het eerst meegedraaid met de volwassenen. Dit hebben ze zeer verdienstelijk gedaan. Met een 6de plaats staan ze precies in het midden op de ranking.

Aspiranten 1

De Aspiranten zijn de uitdaging aangegaan en speelden een niveau hoger ten opzichte van vorig jaar. Heel lang konden ze meedoen in de top, maar uiteindelijk zijn ze op een toch nog knappe 5de plaats geëindigd.

Pupillen 1

De pupillen speelden geen competitie dit jaar. Wel hebben ze veel trainingsplezier mogen beleven.

Slowpitch

Vorig jaar was dit team nieuw en zelfs toen behaalden ze al knap de 3de plaats. Dit jaar  hebben ze met meer ervaring en een aantal nieuwe spelers de 2de plaats veroverd.

Het mag voor zich spreken dat we allemaal trots mogen zijn op deze prestaties. Binnenkort zal het bestuur vergaderen over de nieuwe team indelingen en natuurlijk houden we u via de website op de hoogte. Zodra de gegevens voor de wintertrainingen bekend zijn zullen ze hier op de website verschijnen. We willen alle vrijwilligers, spelers en publiek bedanken voor jullie inzet dit jaar en hopen dat volgend seizoen zonder Covid-19 beperkingen gespeeld mag worden.