Vrijwilligers

Onze vereniging kan niet bestaan zonder de inzet van de vrijwilligers. Toch blijkt elk jaar weer dat er meer werk is dan er vrijwilligers zijn... Daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe mensen. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt, of veel of weinig tijd kunt spenderen, we hebben voor iedereen mogelijkheden. Zo zijn er mogelijkheden op het veld (coach, trainer of scheidsrechter) maar ook buiten het veld. Wij zoeken regelmatig vrijwilligers voor de kantine, voor het helpen bij evenementen en toernooien, voor klussen etc.

Van onze leden verwachten we dat ze af en toe een wedstrijd scheidsen of een kantinedienst draaien. Van ouders van jeugdleden verwachten we dat ze af en toe helpen bij de kantinediensten van het team van hun kind en ook willen helpen bij het rijden naar wedstrijden.

Als je graag wat meer wilt betekenen voor de Falcons dan is daar alle ruimte voor. Vrijwilliger zijn bij Falcons is superleuk en leerzaam. Je leert de vereniging goed kennen en kunt ervaring opdoen met allerlei werkzaamheden. Er is volop ruimte voor eigen inbreng. Neem bij interesse contact op met het bestuur of met één van de commissieleden.