Jubileum weekend een groot succes!

Het jubileum weekend was een groot succes! Ondanks de corona maatregelen was er een goede opkomst voor de receptie. Ook het toernooi Slowpitch Andersom was erg goed geslaagd. Zelfs een klein regenbui kon daar geen verandering in brengen.

De Flevopost is langs geweest en heeft er een mooi artikel aan gewijd.

Een van de oprichters stuurde ons wat lieve woorden:

Beste mensen, zowel bestuur als (oud)leden,

Marjan en Ed, Ageeth en ik willen jullie hartelijk danken voor de mooie middag en vooravond die we met jullie hebben doorgemaakt. We hebben de sfeer als uiterst positief ervaren, mede door de vele vrijwilligers voor wie geen moeite te veel was. Aan de bar werd vriendelijk geholpen, tafeltjes werden steeds weer afgeruimd en onze dames hadden niets dan lof voor het feit dat de toiletten er spic en span uitzagen.

Hierbij een foto van het prachtige boeket. De rode rozen staan ongetwijfeld voor clubliefde, gerbera’s zijn toevallig Ageeth’s lievelingsbloemen, het had niet mooier gekund.

Mooi bloemetje


En natuurlijk de eremedailles, wat een mooie spontane actie van Thea. Omdat ik geen leesbril op had, maakte Ageeth me zondag attent op de inscriptie ‘Kanjer van het eerste uur’. We zijn blij met deze eretitel!

We wensen jullie voor de komende decennia heel veel goeds, een florerende vereniging en vele rake klappen.

Namens ons vieren,

Willem de Niet