Slowpitch Seizoen 2022

Terug

Het is een super jaar geweest voor Falcons Slowpitch dit jaar, we hebben er meerdere spelers bij gekregen van jong tot minder jong….

Maar laat ik beginnen bij het begin, helaas had de bond het seizoen niet heel goed ingedeeld, namelijk in een blok 1 voor de zomerstop en een blok 2 na de zomerstop.
Dat zorgde dat alleen blok 1 bij de start in april bekend was voor wat ongemakken in de wedstrijdplanning.

Maar we speelden goed en wonnen onze wedstrijden, spannende wedstrijden zoals tegen houten Dragons werd voor de zomerstop nog nipt verloren met 14-16 maar de revanche was overduidelijk in ons voordeel 13-29.

Ook omdat de slowpitch niet stil lag in de zomerstop, maar met behulp van aanvulling uit heren 1 en 2, konden wij er op vrijdagavond toch zeker 6 onderlinge wedstrijden uitpersen, dat was heel gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

Na de zomerstop werden er wel meer wedstijden gespeeld en die werden iets wisselvalliger gespeeld, al trokken wij de winst maar liefst 4 keer over de streep en 2 gingen er verloren.

Maar vooral de gezelligheid binnen het team (ondanks het gezonde fanatisme) heeft de grootste indruk op mij als coach achterlaten dit seizoen en hopelijk kunnen wij dit doortrekken naar komend seizoen.

Dus al met al een mooi seizoen en vooral de mooie stempel…. Kampioennnneeee!!!!!!!!!!!

Een mooi kampioensjaar met groei binnen het team en ook meer teamleden.
Als we zo doorzetten en dan vooral op het gebied van de dames, kunnen wij in 2024 misschien wel 2 slowpitch teams op de grasmat leggen, dat zou toch een prestatie zijn… GO Falcons!

Uw Slowpitchcoach en hopelijk volgend seizoen iets vaker spelende softbal genieter Dennis.

Inschrijfformulier

Indien u het formulier verzonden hebt en zelf een kopie hebt ontvangen, dan is de inschrijving ook bij ons goed aangekomen.

Lukt het niet om het formulier te versturen? Mail dan de gegevens naar leden@falcons.nl.

Ouder / voogd / verzorger (alleen in te vullen als het aan te melden lid jonger is dan 16 jaar)

Machtigingsformulier

De contributie kan per maand, kwartaal of per jaar betaald worden. Daarnaast is eenmaal per jaar bondscontributie van de KNBSB (de honk- en softbalbond) verschuldigd. De bondscontributie wordt in mei geïnd. Ondergetekende machtigt hierbij BSV Falcons te Lelystad om elke termijn de contributie en eenmaal per jaar de bondscontributie af te schrijven. De machtiging eindigt aan het eind van het kalenderjaar waarin hij/zij het lidmaatschap opzegt.

Vrijwilligerswerk

Honk- en softballen bij de Falcons doe je op vrijwillige basis. Vrijwillig is niet vrijblijvend. Daarom verwachten wij van onze leden en ouders van jeugdleden een inspanning die voor het voortbestaan van een vereniging noodzakelijk is. Denkt u hierbij aan het mogelijk maken van spelen van wedstrijden door het scheidsen van een wedstrijd, het trekken van lijnen of het draaien van een kantinedienst, het organiseren van trainingen, vervoer te verzorgen naar uitwedstrijden, etc. Ik begrijp dat er heel veel te doen is rondom de organisatie van een vereniging en dat er van ieder lid / ouder(s) van een lid een bijdrage verwacht wordt.

Beeldmateriaal

Via onze website en social media kanalen houden we iedereen graag op de hoogte van de activiteiten van onze verenging en teams. Hiervoor maken we gebruik van foto’s en video’s.

U kunt deze toestemming op elk moment intrekken door een e-mail te sturen naar leden@falcons.nl.

Privacy

Voor de manier waarop wij omgaan met uw privacy verwijzen wij u graag naar onze website onder het kopje ‘privacy’.

Bevestiging

Met de ondertekening van dit formulier geeft u te kennen alles naar waarheid te hebben ingevuld en gaat u akkoord met de automatische incasso van het contributiegeld en bondscontributie. Ook stemt u hierbij in met het vrijwilligers werk of de extra contributie. Verder geeft u hiermee aan de huisregels van BSV Falcons te hebben gelezen en zich hiernaar te houden gedurende de tijd dat u deelneemt aan activiteiten van BSV Falcons. Deze huisregels kunt u vinden op deze site. Tenslotte geeft u aan op de hoogte te zijn dat opzegging van het lidmaatschap kan per het einde van het kalenderjaar.